Burayı Takip Edebilirsiniz!

26 Aralık 2016 Pazartesi

Android Oyunları Bilgisarınızda Oynayabilmek için En iyi 5 Emülatör
























Google Play Store'da bulunan Android oyunlarını PC veya Mac'te oynamak mı istiyorsunuz? Ozaman bu konu tam size göre !

Android Emülatör nedir? Android emülatör android için geliştirilmiş oyun ve uygulamaları bilgisayardan çalıştırabilmemizi sağlayan programlardır. Emülatörleri android oyun ve uygulama geliştiren kişiler oyunlarını test etmek için kullanabileceği gibi oyun severler oyun ve uygulamaları daha büyük ekranda klavye ve mouse kullanarak oynamak için kullanabilirler. 

Android Oyunları Bilgisayarınızda Oynayabileceğiniz En iyi 5 Emülatör

  • Andy

Oldukça performanslı çalışan Andy emülatör ücretsiz. İşleyiş olarak çoğu kişi tarafından bilinen BlueStacks’a benziyor. Andy’nin en önemli özelliklerinden biri root edilebilmesi. Andy ile android oyun ve uygulamaları bilgisayarınızdan çalıştırabilirsiniz.
  • BlueStacks


Android oyunları bilgisayarda oynamak için en çok bilinen ve kullanılan program olan BlueStacks ücretsiz. Şimdi BlueStacks 2 versiyonu da çıkan program daha işlevsel özelliklere sahip. Çoklu uygulama ile aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırabiliyor ve bulunduğunuz konumu değiştirebiliyorsunuz.
  • Droid4x
Listedeki emülatörler içinde bizim en beğendiğimiz program diyebiliriz. droid4x’in uygulamasını telefonunuza yükleyerek bilgisayarınız ile eşleştirebiliyorsunuz. Böylece Asphalt 8 gibi oyunlarda kontrolü telefondan sağlarken oyunu pc’den görebiliyorsunuz.

  • Nox

Listemizde kendine yer bulan diğer bir emülatör ise Nox. Nox Bluestacks’a benziyor. Nox’un artı yönleri ise oyun konsollarını desteklemesi. Yani bilgisayarınıza oyun kolu bağlayarak oyunları oynayabilirsiniz.


  • AMIDuOS





Amiduos listemizde yer alan tek ücretli emülatör programı. 10$ ve 15$ versiyonları olan programı ilk 30 gün ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Konular

Son Eklenenler

recentposts

Rastgele Eklenenler

randomposts